[pic=5_1260167704.jpg]Hans Laeremans scoorde tweemaal en bezorgde SKS Herentals de overwinning én de leidersplaats. Vosselaar bleef tegen Nijlen immers steken op 1-1. Alle doelpunten in Oelegem-SKS Herentals vielen in de tweede helft.[i]Verslag Jef Peeters/SKS/ThalsFM:[/i]Een onophoudelijke regen maakte het de spelers in de eerste helft van de wedstrijd uiterst moeilijk. Ook het kleine terrein maakte het voor SKS nog dubbel zo moeilijk en zoals gebruikelijk dan kon SKS het ideale stramien in hun spel, niet onmiddellijk vinden. De thuisploeg was vastberaden om het de leiders zo lastig mogelijk te maken en op enkele uitschuivers, zowel letterlijke als figuurlijke, kwam Oelegem dicht bij de openingstreffer. Aan de andere kant kende echter Boumohcine reeds in de eerste minuut een open kans om te scoren en verder zag Stappaerts zijn poging via een verdediger in hoekschop gaan. Uiteindelijk was de nulscore aan de rust een normaal zaak.[b]Alle doelpunten in 2e helft: 2x Hans Laeremans met kopbal[/b]Amper 2 minuten na de herneming zet Gunter Sels van links de bal voor en Laeremans kan aan de tweede paal binnen koppen, 0-1. SKS neemt nu het initiatief om de wedstrijd af te maken maar de thuisploeg laat het kopje niet zakken en verweren zich met veel inzet op een nu drassig geworden veld. In de 62' kopt Stappaerts op voorzet van Van Genechten tegen de staak en even later treft een kanjer van Lambrechts de onderkant van de deklat. In de 72' via een counter op rechts kan Van Sande, al dan niet in buitenspel, met een voorzet-schot, de SKS- doelman verschalken, 1-1.Maar SKS, ondanks het fel aandringen van Oelegem, keert de lakens naar zich toe, als in de 80' een perfecte voorzet van rechts door Sukmuang naar Laeremans wordt gestuurd die alweer aan de tweede paal kan binnen koppen, 1-2.Het worden nog 10 lastige minuten voor SKS dat door een niet afgevende thuisploeg met gevaarlijke counters wordt bestookt maar na 90' boekt SKS een negende overwinning, en met daarnaast nog 6 maal een gelijk spel, kroont het zich tot ongeslagen herfstkampioen met 2 punten voorsprong op Vosselaar. Volgend weekend, met de eerste wedstrijd van de terugronde op het programma, trekt SKS naar Branddonk.Janssens Tom-Verhaegen Christoph-Sels Gunter-Mannaerts Yves-Vercammen Sven-Lambrechts Jasper-Laeremans Hans-Van Grieken Marc(62' Baeten Steffe)-Van Genechten Steven(76' Sels Thomas)-Stappaerts Steven(65' Sukmuang Thanet)-Boumohcine Karim.